Consulten
Consulttijd en prijs
Voor het eerste consult wordt 1¼ uur gereserveerd en de kosten voor dit consult bedraagt 70 euro. Voor een vervolg consult is 1 uur gereseveerd en de kosten een vervolg consult bedraagt 60 euro. Eventuele natuurproducten zijn niet bij de consultprijs inbegrepen.

Voor een goed resultaat zijn 2 tot 3 behandelingen aan te raden, doch verlenging kan nodig zijn en preventieve behandeling op regelmatige basis is een aanrader. Hoe langer de klacht bestaat of hoe meer klachten, hoe meer behandelingen er meestal nodig zijn.

Vergoedingen door zorgverzekeraars
Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden naast de reguliere zorg ook alternatieve behandelingen op basis van de aanvullende zorgpolis. Of u voor vergoeding in aanmerking komt is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw zorgpolis. U dient zelf bij uw zorgverzekeraar te informeren naar de vergoedingsmogelijkheden of kijk op de actuele lijst van VNT Nederland.
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging 'Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten' met licentienummer '05.050' en ik ben geregistreerd bij de zorgverzekeraars met AGB code P9010537.

Vanaf 1 januari 2009 geldt er een verplichte eigen risico voor bepaalde medische kosten voor verzekerden van 18 jaar en ouder. Het verplichte eigen risico is wettelijk bepaald en deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het goede nieuws; heeft u naast het basispakket ook een aanvullende zorgpolis, dan hoeft u voor natuurgeneeskundige behandelingen dit eigen risico niet te betalen.

Nota en zorgverzekeraars
Het consult en/of natuurproducten kunt u contant of via de bank betalen. Wilt u via bank of giro betalen, dan dient u het bedrag binnen 14 dagen rechtstreeks aan ons over te maken. Dus niet door uw zorgverzekeraar laten overmaken naar ons. De nota voor uw zorgverzekeraar krijgt u meteen mee. Het consult kunt u dan zelf bij uw zorgverzekeraar declareren. Betaal tijdig om administratie- cq. invorderingskosten te vermijden.

Uw privacy
Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelende therapeut, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Uw dossier bevat aantekeningen over uw gezondheidstoestand en gegevens over de uitgevoerde onderzoeken en behandelingen. In geen geval worden persoonlijke gegevens aan derden verstrekt. De Europese AVG richtlijnen bied bescherming voor uw persoonlijke gegevens. Voor meer informatie zie: Uw privacy en AVG richtlijnen.

Annulering afspraak
Wij streven naar een goede service. Dit houdt ook in dat iedereen zo snel als mogelijk terecht kan voor een consult. Mocht een gemaakte afspraak niet schikken, mogelijk wil iemand anders van die tijd gebruik maken. Daarom het verzoek om bij verhindering dat ten minstens 24 uur van tevoren op werkdagen te berichten, anders zijn wij helaas genoodzaakt om het consult toch in rekening te brengen.

Waarnemingsregeling in geval van nood
Als wij niet bereikbaar zijn  -  ivm nascholing, 's avond, 's nacht, weekend of vakantie  -  en u heeft toch medische hulp nodig wat niet kan wachten tot wij weer terug zijn, dan raden wij u aan contact op te nemen met uw huisarts. Het persoonlijk inzicht van uw huisarts staat bij ons centraal. De waarneming 's avonds, 's nachts en in het weekend is geregeld door de Spoedpost - voorheen Huisartsenpost. Voor levensbedreigende situaties kunt u 112 bellen.