Contact
Telefonisch contact
Op werkdagen kunt u ons gedurende de middag telefonisch bereiken tussen 13.30 - 17.30 uur. U krijgt dan Mia aan de lijn. In deze tijd kunt u terecht voor het maken van afspraken, voor het bestellen en afhalen van kruiden en voor informatie over de praktijk. Kortom voor alle "praktische zaken".

Heeft u korte vragen over lopende behandelingen of nog te volgen behandelingen, dan kunt U tussen 13.00 - 13.30 uur bellen tijdens het telefonisch spreekuur. U krijgt dan Ger aan de lijn.

Natuurproducten bestellen en ophalen
Wij hebben natuurproducten van hoge kwaliteit voor u op voorraad. U kunt de natuurproducten 's middags bestellen en ophalen, liefst niet 's morgens. Indien natuurproducten niet voorradig zijn, dan kunnen we die voor u bestellen en via de post nazenden. Voor de verzendkosten worden de geldende posttarieven in rekening gebracht. Alle producten blijven onze eigendom tot de gehele factuur is voldaan.

Postadres
Ger en Mia Hegger
Oude Peeldijk 21
5964 NX Meterik - gemeente Horst aan de Maas

Telefoon
077 - 398 5540

Praktijk codes
VNT licentienummer 05.050
RBCZ licentienummer 174152R
Zorgverlener AGB code 90031624

E-mail
Wij zijn uitsluitend telefonisch bereikbaar. Vragen via de post en e-mail zijn zeer tijdrovend en zullen - tenzij anders afgesproken - niet worden beantwoord.