Praktijk Ger Hegger
15-04-2020

Persoonlijke informatie

Gezondheid is erg belangrijk, observeer de natuur, de natuur doet niets zonder doel.

Ik heb de HBO medische opleiding gevolgd bij de HvNA en beschik over de benodigde inzicht van anatomie, fysiologie en pathologie. Het gaat om de samenhang en het logisch denken in oorzaak en gevolg. Elk orgaan heeft een eigen functie maar ze hebben ook effect op elkaar. Als het ene orgaan niet goed functioneert, zal dat gevolgen hebben voor andere organen in het lichaam.

Ik ben afgestudeerd in orthomoleculaire geneeskunde, een HBO opleiding van stichting SOE. Een geneeskunde met diepere inzichten in het functioneren van organen, weefsels en de aansturings- cq. communicatienetwerken in het menselijke lichaam. Een geneeskunde die zich bezighoud met alle biologische processen van het leven en noodzakelijke optimale voedingstoffen - vitamines, mineralen, aminozuren, vetzuren en kruiden - voor de lichaamscellen.

Sinds 1993 heb ik een zelfstandig gevestigde praktijk in natuurgeneeswijzen te Meterik. Middels mijn aanvoelen - intuïtie - stem ik af om de mensen om de oorzaak van de problemen te achterhalen en dan inzicht, uitleg en ondersteuning te geven. Genezing heeft alles te maken met onafhankelijke en goede informatie. Ben je goed geïnformeerd, dan kun je de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gezondheid.

Ik ben gespecialiseerd in tal van natuurgeneeskundige behandelingstechnieken om geestelijke en lichamelijke herstel te bevorderen. Gecombineerd met jarenlange ervaring binnen dit vakgebied, leidt deze kennis in veel gevallen tot een goed resultaat.